Ok dit zijn wij dus , met een kleine omschrijving wat we zoal doen en laten !

Hallo ik ben Karin en ik werk als bejaarden verzorgster al 22 jaar in hetzelfde verzorgings huis, dat is dus al een aardige tijd al zeg ik het zelf. Zelf vindt ik stervens begeleiding het mooiste aspect van mijn beroep alhoewel het wel heel zwaar is !!

Als het zomers mooi weer is en de wind staat in de goede hoek spring ik op mijn fiets om naar schiphol te fietsen en naar de landende vliegtuigen te kijken, ze noemen dat ook wel spotten, als de wind niet goed staat loop ik even de aankomsthal in om op het platform te kijken naar de vliegtuigen of om een nieuw model vliegtuigje te kopen, waarvan ik er dan ook veel heb.

Mijn andere hobby's zijn : Borduren, mijn katten, mijn Heksen verzameling, en samen met mijn vriend Hans in de tuin naar de vijver kijken naar onze mooie Koi die daarin rond zwemmen, ook mag ik graag lekker uit eten gaan !

Hieronder staan foto's van mijn vliegtuigen , en heksen voor de katten is een aparte pagina gemaakt.

Ik ben Hans, de vriend van Karin ik ben huisman, dus zit eigenlijk meer in de continu dienst, maar Karin springt ook wel eens bij hoor, voor de rest ben ik mede beheerder van het Koiprikbord, ook zijn Karin en ik het beheer over de Katten chat en de Koi-chat.

Als het lekker weer is dan spring ik dus niet op mijn fiets maar sleep mijzelf de tuin in om met iets te drinken te genieten van de daar aanwezige vijver met mijn grootste hobby KOI dit is een Japanse Karpersoort die U wel eens ziet zwemmen in tuincentra of in pretparken, er is in de tuin elke dag wel iets te doen de Koi krijgen in de zomer namelijk een keer of 6 te eten per dag. En zoals U op de foto hiernaast ziet moet er ook wel eens iets uit de vijver worden gehaald.

Mijn andere hobby's zijn uiteraard computers, en het bouwen van modelboten, waarvan U hieronder twee foto's kunt zien.